Lesgeld

Hierbij worden de belangrijkste gegevens betreffende  You and Me Dance in het kort beschreven.

Algemene Voorwaarden

Binnen de dansstudio zijn alle leden W.A.verzekerd. Voor verlies van / of gestolen goederen is de dansstudio niet aansprakelijk.

 

Stopzetting lidmaatschap

Tijdens de vakanties en kortstondige ziektes of een kleine blessure gaat het lesgeld gewoon door. Als blijkt dat de ziekte of de blessure langer dan een maand gaat duren, dient u dit schriftelijk of via e-mail ( info@youandmedance.nl) door te geven.

Bij Selectietrainingen daarentegen, verwachten wij niet dat je halverwege het seizoen opzegt. Ook Dansen is een teamsport. Bij een selectie wordt er heel snel aan een dans gewerkt, voor wedstrijden, optredens etc.

Vakanties

De vakanties lopen parallel met die van de basisscholen en zullen tijdig bekend gemaakt worden via de internetsite www.youandmedance.nl

Uitvoering

De dansstudio neemt zo af en toe deel aan demonstraties en/of een uitvoering. Deelname aan deze activiteiten is uiteraard niet verplicht ( uitgezonderd selecties ) ,maar wel ontzettend leuk. Geef even op tijd door aan de docenten als u niet wenst mee te doen, dan kan hier rekening mee gehouden worden.

Voor het evenement Shell we Dance kan een bijdrage van / € 10,00  gevraagd worden.

Ook is You and Me Dance bezig met het organiseren van een jaarlijkse uitvoering waar de kinderen / dames en of heren aan papa’s en mama’s, opa en oma’s, broer, zus, vriend of vriendin kunnen laten zien waar we het hele jaar naar toe hebben gewerkt. Dit zal dan tegen het einde van het seizoen plaatsvinden.

Kleding

Lekkere zittende kleding waar ruim in bewogen kan worden geeft wel de voorkeur.

Mocht er een uitvoering / optreden in het verschiet zitten dan krijgt ieder lid een email en/of brief wat de voorgeschreven kleding is. Over het algemeen zou er voor een klein bedrag ( tussen de 15 en 20 euro ) wat aangeschaft moeten worden. Graag wil ik u daar alvast van tevoren op de hoogte van stellen, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Wij trachten het bedrag klein te houden.

Dansen kan heel goed op sokken. Mocht u er voor kiezen schoeisel aan te schaffen, dan graag een zwart schoentje met een zachte zool. Dit heeft te maken met het feit dat een voet moet kunnen buigen.

Bijzonderheden

Wij vernemen graag van u als uw zoon en/of dochter een bepaalde allergie heeft.

Te denken aan noten allergie. Het kan voorkomen dat er met een verjaardag wat uitgedeeld gaat worden. Graag even melden bij de docenten. Dit geld uiteraard ook voor andere dingen, wij willen graag rekening houden met onze leden en dat onze leden altijd met een prettig gevoel komen sporten.

U kunt uw zoon en/of dochter wat te drinken meegeven. Tijdens de les is er de gelegenheid om even een slokje te nemen. Vooral in de zomermaanden is het van groot belang dat er wat gedronken wordt.  Geen koolzuurhoudende dranken.

Adreswijziging

Wij verzoeken u bij een verhuizing tijdig een adreswijziging door te geven. Dit geld ook  bij het wijzigen van een e-mailadres.

Beëindiging lidmaatschap

De dansstudio is gerechtigd het lidmaatschap te beëindigen in geval:

–         De contributie na herhaaldelijk verzoek niet tijdig wordt voldaan.

–         Het lid opzettelijk door de docent gegeven aanwijzingen niet opvolgt.

–         Herhaaldelijk pesten voorkomt, pesten wordt niet getolereerd.

Indien u als lid wilt bedanken dan kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@youandmedance.nl

( let wel op.. 1 maand voor aanvang nieuwe kwartaal )

Dus voor 01 maart,  01 juni , 01 september en 01 december. 

U KUNT ALLEEN OPZEGGEN VIA DE INFO MAIL, NIET VIA TELEFOON OF VIA WHATSAPP!.

Adres You and Me Dance

Liane van Nellestijn – Houdijk

KVK : 52130355

ING : 6036573

06 53 96 30 14

info@youandmedance.nl  www.youandmedance.nl